BIO Balzam za lišće

17,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

17,90 kn
Opis

Opis

BIO balzam za lišće PLANTELLA za zaštitu i čišćenje sobnog i balkonskog lišća, vraća lišću zdrav i prirodan sjaj.

Prednosti: Sredstvo omogućava biljkama zdrav izgled i visoki sjaj: otvaranjem lisnih pora čišćenjem lisne površine sprječavanjem nakupljanja prašine i nečistoće uklanjanjem mrlja od vapnenca Prirodni balzam za lišće na osnovi ulja čisti i širi lisne pore te sprečava od naslaga i prašine na biljkama s glatkim listovima čime im omogućuje da lakše dišu. Čistim i zdravim listovima vraća prirodan sjaj i zdrav izgled. Nema neugodan miris i ne kaplje.

Pakiranje: 200 ml

Način uporabe: Listove biljaka s glatkim listovima najprije obrišite mekanom vlažnom krpom. Gornju stranu listova poprksajte s udaljenosti od 30 cm. Ne koristite prevelike količine balzama - ne smije kapati s listova. Prskanje ponovite nakon 4 tjedna. Balzam ne koristite na biljkama s dlakavim listovima ili na biljkama koje su duže vrijeme bile izložene sunčevim zrakama. Spremanje: Balzam za lišće spremamo dobro zatvoren u suhom i prozračnom prostoru izvan dosega djece. Bočica je pod tlakom i zato je zaštitite i ne izlažite visokim temperaturama, višima od 50°C. Ne bušte je i ne palite ni kada je prazna.

Pakiranje Metalna boca 200 ml
Kratak opis BIO balzam za lišće PLANTELLA za zaštitu i čišćenje sobnog i balkonskog lišća, vraća lišću zdrav i prirodan sjaj. Balzam u metalnoj boci - sprej - 200 ml.
Kataloški broj 50830105
Težina 0,27 kg
Brand Plantella
Zemlja porijekla Slovenija