BIO Plantella ljepljiva traka

4,40 €(33,15 kn)

Dostupnost: Na skladištu

4,40 €(33,15 kn)
Opis

Opis

BIO PLANTELLA ljepljiva traka.

Obostrano ljepljiva traka  odlična je mehanička i najprihvatljivija ekološka zaštita voćaka koja širinom od 5 cm omogućava nepremostivu prirodnu prepreku za gusjenice malog mrazovca, grba korak, gusjenice ostalih mrazovaca, lisnih ušiju, mrava i ostalih štetnika koji se penju po deblu. Izvanredno je postojana i nije štetna za biljke.

Traka je premazana prozirnim ljepilom (polizobutilen) koje ne sadrži kemijski aktivne tvari za zaštitu bilja. Sredstvo ne spada u grupu otrova. Karence nema!

Ljepljivu traku čvrsto zalijepimo oko debla i grana drveća, ali i oko potpornih kolaca drveća i grmlja. Zatim odstranimo zaštitni papir i na drugoj strani. Traku koristimo na biljkama tijekom cijele godine i zamijenimo je kada je površina prekrivena štetnicima. 

Sadržaj: 5 m ljepljive trake.

Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od hrane, pića i stočne hrane. Odložiti sadržaj/ambalažu sukladno lokalnim propisima. Da bi se izbjegli rizici za zdravlje ljudi i okoliš treba se pridržavati uputa za uporabu.

Datum šarže: na mbalaži.

 

Pakiranje Kutija
Kratak opis BIO PLANTELA ljepljiva traka za omatanje oko drveća. Duljina 5 m. Fizička barijera protiv nametnika i štetočina.
Kataloški broj 50860056
Težina 0,40 kg
Brand Plantella