CHEMISOL S repelent, sredstvo za izradu odbojnih barijera za ptice i divljač
Novo

CHEMISOL S repelent, sredstvo za izradu odbojnih barijera za ptice i divljač

85,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

85,90 kn
Opis

Opis

CHEMISOL S repelent, sredstvo za izradu odbojnih barijera za ptice i divljač 0,5 L. Namijenjeno za uporabu u ratarstvu, voćarstvu i šumastvu.

DJELOVANJE: svojim specifičnim mirisom i okusom odbija životinje, kao i ptice od posijanog sjemena ili posađene sadnice, na taj način sprječava njihovo vađenje iz tla.

NAČIN PRIMJENE U RATARSTVU: sjeme istresti na foliju i poprskati sredstvom. Sjeme je potrebno promiješati  tako da svaka sjemenka bude navlažena. Ostaviti da se osuši.

NAČIN PRIMJENE U VOĆARSTVU I ŠUMARSTVU: prije sadnje korijen biljke porskati sredstvom i ostaviti da se osuši. 

POTROŠNJA: jedna boca od 0,5 L dovoljna je za tretiranje sjemena potrebnog za jedan hektar uz uobičajenu potrošnju sjemena na 1 ha.

TEHNIČKI PODACI: zamućeno-bijela tekućina; miris neugodan i oštar; pH: 7,0-7,5; relativna gustoća/20°C 1,015-1,025; sadrži 1-propen, 2-metil-sulfurizirani.

Pri radu s proizvodom pridržavati se općih i posebnih mjera zaštite na radu. Detaljniji podaci dostupni u Sigurnosno-tehničkom listu i Tehničkom listu.

Pakiranje PE boca
Kratak opis

CHEMISOL S repelent, sredstvo za izradu odbojnih barijera za ptice i divljač 0,5 L. Namijenjeno za uporabu u ratarstvu, voćarstvu i šumastvu.

Kataloški broj 50860233
Težina 0,60 kg
Zemlja porijekla Hrvatska