EKSTRAKT IMELE BILJNI OJAČIVAČ 200 g

11,93 €(89,89 kn)

Dostupnost: Na skladištu

11,93 €(89,89 kn)
Opis

Opis

EKSTRAKT IMELE BILJNI OJAČIVAČ 200 g.

EKSTRAKT IMELE Biološki ojačivač bilja u obliku praha. Ekstrakt imele. Za održavanje zdravlja i jačanje biljaka sklonih gljivičnim oboljenjima. Za folijarnu primjenu i za zalijevanje. Za pripremu 40 l sredstva. Nije sredstvo za zaštitu bilja, ali obnavlja i jača biljke osobito slabe. Za sve biljne vrste osobito one koje su podložne gljivičnim oboljenjima na ružama, povrću i plodonosnim biljkama. Tradicionalno sredstvo za jačanje biljaka, snažnu cvatnju i dobre prinose. Sastav: ekstrakt imele.

PREKIDA HRANIDBU INSEKATA IZ REDA LEPTIRA (LEPIDOPTEA). DJELUJE NA LIČINKE U POČETNIM STADIJIMA I ODGAĐA STADIJ KUKULJICE.

Aplikacija: 5 g/1 vode (mjerna čašica=3 g). Upozorenje: Tretirano voće i povrće temeljito oprati prije konzumacije. Nije namijenjeno za ljudsku potrošnju. Koristiti samo za navedenu svrhu. Držati podalje od hrane, pića i hrane za životinje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati samo u zatvorenom originalnom pakiranju. Čuvati od smrzavanja (tem. ˃0≤30°C). Čuvati izvan direktnog utjecaja sunčeve svjetlosti. Izbjegavati kontakt s očima i kožom. U slučaju kontakta oprati čistom vodom. Potpuno ispražnjeno pakiranje staviti za reciklažu. UPUTE ZA PRIPREMU: Preporuča se priprema čaja, juhe, ekstrakta ili kaše. Talogom se može zalijevati ili kompostirati. Čaj: Preliti kipućom vodom na unaprijed određenu količinu, 15 minuta prekriti i zatvoriti poklopcem i ostaviti da se ohladi. Preko filtera staviti u prskalicu ili kantu za zalijevanje. Po želji se dodatno može razrijediti vodom. Juha: Hladnom vodom potopiti 24 sata, nakon toga prokuhati i 15 minuta ostaviti da proključa. Nakon hlađenja procijediti, tada prskati ili zalijevati. Po želji dalje razrijediti. Ekstrakt hladne vode: Odmjerenu količinu sa kišnicom ili ustajalom vodom ostaviti 12-24 sati. Ne smije se ostaviti da fermentira. Kaša: Odmjerenu količinu preliti vodom, tijekom fermentacije dnevno dobro promiješati. Nakon 10-14 dana tekućina mora biti čista i smećkasta. Razrijediti vodom prije primjene 1:20. Kemijski sastav: (teški metali mg/kg) Cu 4,80; Zn 41,30, Cd ˂0,1; Pb 1,16; Ni 1,30; Cr 1,23; Hg 0,01; Količina teških metala sukladno Pravilniku o zaštiti poljoprivrednog zemljišta od onečišćenja (NN 9/14) ispod maksimalno dozvoljenih koncentracija (MDK). Analitički br. 3153132 od 14.12.2015. Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zavod za ishranu bilja, Analitički laboratorij. Datum proizvodnje: na proizvodu/ambalaži Proizvođač: F. SCHACHT GmbH Co. KG,Bültenweg 48,D-38106 Braunschweig Zemlja porijekla: Njemačka (EU).

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Kutija
Kratak opis

EKSTRAKT IMELE BILJNI OJAČIVAČ 200 g.

EKSTRAKT IMELE Biološki ojačivač bilja u obliku praha. Ekstrakt imele. Za održavanje zdravlja i jačanje biljaka sklonih gljivičnim oboljenjima. Za folijarnu primjenu i za zalijevanje. Za pripremu 40 l sredstva. Nije sredstvo za zaštitu bilja, ali obnavlja i jača biljke osobito slabe. Za sve biljne vrste osobito one koje su podložne gljivičnim oboljenjima na ružama, povrću i plodonosnim biljkama. Tradicionalno sredstvo za jačanje biljaka, snažnu cvatnju i dobre prinose.

Za bio-vrtlarenje i ekološku poljoprivredu.

Kataloški broj 50820264
Težina 0,20 kg
Brand Schacht
Cijena po jedinici mjere 1 kg = 59,65 €
Zemlja porijekla Njemačka