EKSTRAKT VRATIĆA I PELINA BILJNI OJAČIVAČ 200 g.

79,90 kn(10,60 €)

Dostupnost: Nema na skladištu

79,90 kn(10,60 €)
Opis

Opis

EKSTRAKT VRATIĆA I PELINA BILJNI OJAČIVAČL 200 g. BIO-MJEŠAVINA BILJA VRATIĆA I PELINA Schacht. Biološki ojačivač bilja u obliku praha. Za održavanje zdravlja. Bio-mješavina VRATIĆA (Chrisanthemum vulgare) i pelina. Za folijarnu primjenu i za zalijevanje. Za pripremu 40 l sredstva. Čista biljna mješavina vratića i pelina, bez ikakvih aditiva. Nije sredstvo za zaštitu bilja, ali obnavlja i jača biljke osobito slabe. Za sve biljne vrste osobito one koje su podložne herbivornim štetnicima kao što su gusjenice i štetnicima koji sišu (lisne uši).

DJELUJE NA VEĆINU INSEKATA MEKA TIJELA (PRIJE SVEGA NA LISNE UŠI I MUHE), GRINJE NA KUPINAMA I JAGODAMA, PROTIV MRAVA. STVARA OTPORNOST PREMA HRĐI KUPINE. DJELUJE PROTIV GUSJENICA LEPTIRA KUPUSNOG BIJELCA I KUPUSNOG BUHAČA TE JABUČNOG SAVIJAČA.

Preporučamo korištenje biološkog škropiva naizmjenično sa biljnom mješavinom poljske preslice i zobi za biljke koje su podložne biljnim bolestima. Sastav: osušeni prah, mješavina vratića i pelina <2%; Aplikacija: 5 g/1 vode (mjerna čašica=3 g). Upozorenje: Tretirano voće i povrće temeljito oprati prije konzumacije. Nije namijenjeno za ljudsku potrošnju. Koristiti samo za navedenu svrhu. Držati podalje od hrane, pića i hrane za životinje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati samo u zatvorenom originalnom pakiranju. Čuvati od smrzavanja. Izbjegavati kontakt s očima i kožom. U slučaju kontakta oprati čistom vodom. Potpuno ispražnjeno pakiranje staviti za reciklažu. Sastav: (teški metali, u mg/kg): Cu 17,0; Zn 47,0; Cd ˂0,1; Pb 1,27; Ni 1,23; Cr 0,52; Hg ˂0,01. Količina teških metala sukladno Pravilniku o zaštiti poljoprivrednog zemljišta od onečišćenja (NN 9/14) ispod maksimalno dozvoljenih koncentracija (MDK). Analitički br.3153131 od 14.12.2015. Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, zavod za ishranu bilja, Analitički laboratorij. UPUTE ZA PRIPREMU: Preporuča se priprema čaja, juhe, ekstrakta ili kaše. Talogom se može zalijevati ili kompostirati. Čaj: Preliti kipućom vodom na unaprijed određenu količinu, 15 minuta prekriti i zatvoriti poklopcem i ostaviti da se ohladi. Preko filtera staviti u prskalicu ili kantu za zalijevanje. Po želji se dodatno može razrijediti vodom. Juha: Hladnom vodom potopiti 24 sata, nakon toga prokuhati i 15 minuta ostaviti da proključa. Nakon hlađenja procijediti, tada prskati ili zalijevati. Po želji dalje razrijediti. Ekstrakt hladne vode: Odmjerenu količinu sa kišnicom ili ustajalom vodom ostaviti 12-24 sati. Ne smije se ostaviti da fermentira. Kaša: Odmjerenu količinu preliti vodom, tijekom fermentacije dnevno dobro promiješati. Nakon 10-14 dana tekućina mora biti čista i smećkasta. Razrijediti vodom prije primjene 1:20. Datum proizvodnje: na proizvodu/ambalaži PROIZVOĐAČ: F. SCHACHT GmbH Co. KG, Bültenweg 48,D-38106 Braunschweig ZEMLJA PORIJEKLA: NJEMAČKA (EU) Mjere opreza: EUH208 Sadrži ekstrakt vratića i može izazvati alergijsku reakciju; P102 čuvati izvan dohvata djece.NADRAŽUJUĆE.

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Kutija
Kratak opis

EKSTRAKT VRATIĆA I PELINA BILJNI OJAČIVAČL 200 g.

BIO-MJEŠAVINA BILJA VRATIĆA I PELINA Schacht. Biološki ojačivač bilja u obliku praha. Za održavanje zdravlja. Bio-mješavina VRATIĆA (Chrisanthemum vulgare) i pelina. Za folijarnu primjenu i za zalijevanje. Za pripremu 40 l sredstva. Čista biljna mješavina vratića i pelina, bez ikakvih aditiva. Nije sredstvo za zaštitu bilja, ali obnavlja i jača biljke osobito slabe. Za sve biljne vrste osobito one koje su podložne herbivornim štetnicima kao što su gusjenice i štetnicima koji sišu (lisne uši). Preporučamo korištenje biološkog škropiva naizmjenično sa biljnom mješavinom poljske preslice i zobi za biljke koje su podložne biljnim bolestima.

Za bio-vrt i ekološku poljoprivredu.

Kataloški broj 50820271
Težina 0,20 kg
Brand Schacht
Cijena po jedinici mjere 1 kg = 399,50 kn
Zemlja porijekla Njemačka