FLORTIS RASTJERIVAČ PUŽEVA 1500 g

36,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

36,90 kn
Opis

Opis

FLORTIS RASTJERIVAČ PUŽEVA 1500 g.

Granulirani proizvod koji na priorodni način rastjeruje puževe u vrtu i u cvjetnim posudama. Prirodni mineralni spojevi u proizvodu ne sadrže insekticide i kemikalije.

Njegova sposobnost da apsorbira velike količine vode stvara suho tlo i nepovoljne uvjete za puževe. Izravan kontakt sa sredstvom uzrokuje njihovu dehidraciju te ih udaljuje, ali ih ne ubija. Može se koristiti na svim mjestima gdje želite da buževi ne dolaze. Ako se pravilno koristi proizvod nije opasan. kada završi djelovanje poboljšavaju se fizikalna i kemijska svojstva tla.

DOZIRANJE: biljke u vazi - granule ravnomjerno podijeliti. vrt - granule ravnomjerno podijeliti na ograničeno područje na kojem želite da sredstvo djeluje. ponoviti postupak nakon obilne kiše ili navodnjavanja. U

POZORENJE: ne koristiti proizvod u druge svrhe. nakon uporabe, proizvod dobro zatvoriti u originalnoj ambalaži. Čuvati na suhom mjestu, izvan dohvata djece i životinja. Ne skladištiti u prostoru sa hrranom. Paziti da proizvod ne dođe u dodir s očima, dišnim putevima i rukama. Prije uporabe pročitati upute! Ne predozirati. Sadrži mineral magnezij silikat hidrat. Ukoliko proizvod dođe u klontakt s očima - dobro isprati vodom. Ambalažu ne bacati u smeće. Tijekom korištenja ne pušiti!

Rok trajanja: neograničeno.

Pakiranje Nije definirano
Kratak opis

FLORTIS RASTJERIVAČ PUŽEVA 1500 g, granulirani proizvod koji na prirodan način rastjeruje puževe u vrtu i na biljkama u posudama.

Kataloški broj 50820198
Težina 1,50 kg
Zemlja porijekla Italija