HOMEOGARDEN - ORGANSKI SUPSTRAT ZA 10 L

24,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

24,90 kn
Opis

Opis

HOMEOGARDEN - ORGANSKI SUPSTRAT ZA 10 L, pet puta koncentrirani blok za pripremu 10 l supstrata.

Sastav: 100% biljni organski prirodni supstrat izrađen od kokosovih palmi. sadržaj vlakana max 5%, suha tvar min. 95%, N ukupni 0,09%, P pentioksid 0,12%, K oksid 0,15%, Ca oksid 0,15%, Mg oksid 0,19% suhe tvari. pH6-7 - neutralno. podloga ne sadrži treset. Osušen i komprimiran.

Djelovanje: prirodan, organski i višekratno uporabljiv supstrat, za sjetvu, sađenje i presađivanje. Koristimo ga za jačanje zemlje u vrtovima i travnjacima, poboljšava vodno-zračlni režim tla te člini zemlju veoma rahlom te na taj način zadržava vodu u tlu. Podloga je vrlo lagana i ne sadži nikakve štetnosti. Prilikom pripreme supstratu treba samo dodati vodu.

Upotreba: za sjetvu, sadnju, presađivanje, pripremu tla vani, za sijanje u vrtu, pripremi travnjaka, pri pripremi gredica, sadnji voćaka, uklrasnog bilja i cvijeća te svih povrtnica. Može se koristiti tijekom cijele godine i miješati sa zemljom iz vrta.

Odstranimo ambalažu, stavimo supstrat u veću posudu i dodamo 30-35 l vode. Supstrat upija vodu i spreman je za uporabu za 30-ak minuta. Preporuča se da se blok ručno namoči u vodi kako bi što prije bio spreman za uporabu. Također možete blok staviti u vrt prije kiše.

S jednim blokom možete poboljšati 5-10 kvadrata zemlje (ovisno pakiranju!).

Tehničke i sigurnosne mjere: supstrat je izrađen od 100% organskih i prirodnih materijala i ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije. Proizvod čuvati u originalnom pakiranju na suhom mjestu izvan dohvata djece.

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Kutija-vreća
Kratak opis HOMEOGARDEN - ORGANSKI SUPSTRAT ZA 10 L, pet puta koncentrirani blok za pripremu 10 l supstrata.
Kataloški broj 50480106
Težina 0,65 kg
Brand Homeo garden
Zemlja porijekla Slovenija