HOMEOGARDEN - ORGANSKO GNOJIVO 4 kg (organski vrt)

69,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

69,90 kn
Opis

Opis

HOMEOGARDEN ORGANSKI VRT 4 kg = 5 kg 100 % obogaćeno organsko gnojivo.

Višegodišnje djelovanje!

Opis: Osnovno, visoko kvalitetno organsko gnojivo daje posebnu odliku i povećava djelovanje zbog manje upotrebe od standardnih organskih gnojiva zbog prirodnih poboljšivača mikoriza i leonardita. Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih poboljšivača pruža zdrav urod. Biljka u vrtu ili voćnjaku može biti gnojena u bilo kojem mjesecu u godini od veljače do studenog.

Za 25 m2 potreban je 1 kilogram gnojiva. Gnojivo također može biti pomiješano s organskom zemljom za sadnju u posudama u omjeru od 250g (četvrtina vrećice) na 50 L zemlje, ovisno o kvaliteti i zalihi hranjiva u tlu.Gnojivo je preporučljivo i za kompostiranje. Za pripremu 200 litara komposta (male kompostane), dodati 1 kg gnojiva. Gnojivo je izrađeno od 100% prirodnih i organskih materijala i ne sadrži umjetna gnojiva i agrokemikalije.

Proizvod treba čuvati u izvornom pakiranju na suhom i tamnom mjestu, van dosega djece.

Gdje koristimo: Prirodno, biološki i trajno prihranjuje biljke, povećava zdrav prinos i povećava stvaranje humusa, što je bitno za plodnost tla. Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih poboljšivača pruža zdravu domaću proizvodnju i povećava stvaranje humusa, koji je ključan za rodnost zemlje.

Kada koristimo: Ožujak (pred sjetvom lii sađenjem), svibanj – lipanj (dognojavanje po potrebi), listopad – studeni (godišnje zimsko gnojenje).

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Vrećica
Kratak opis HOMEOGARDEN - ORGANSKO GNOJIVO 4 KG (organski vrt)
Kataloški broj 50830250
Težina 4,00 kg
Brand Homeo garden
Cijena po jedinici mjere 1 kg = 17,48 kn
Zemlja porijekla Slovenija