HOMEOGARDEN-JAČANJE VRTNIH PLODOVA homeopatski proizvod 750 ml

49,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

49,90 kn
Opis

Opis

HOMEOGARDEN-JAČANJE VRTNIH PLODOVA homeopatski proizvod 750 ml.

Homeopatsko sredstvo za miješanje. Sredstvo nije FFS.

SADRŽAJ: Koncentrat KOMPLEKS  8 - kombinacija biljnih ekstrakata i minerala pripremljen po homeopatskoj metodi pojačanja C 10. Sigurno za okolinu, ljude i životinje , inteligentno i s protustresnim učinkom.

DJELOVANJE: NA PRIRODAN NAČIN JAČA BILJKE I POVEĆAVA OTPORNOST BILJAKA PROTIV STRESA, KAO ŠTO SU RAZLIKE U TEMPERATURI, NAPADI ŠTETNIKA, NEODGOVARAJUĆI UVJETI UZGOJA, NEDOSTATAK HRANJIVIH TVARI. OMOGUĆUJE BRŽI RAST, RAZVOJ, POVEĆANJE CVATNJE I JAČANJE PLODOVA U STRESNIM UVJETIMA RASTA.

UPOTREBA: Sredstvo se može koristiti na svim vrstama plodovitog povrća, kao što su krastavci, bundeve, grah, luk, češnjak, mrkva, krumpir, bobičasto voće, voćke i drugo povrće.

DOZIRANJE: 250 ml sredstva na 10 l vode za 50-100 m² ili 25 ml u 1 l vode za zalijevanje biljaka u posudama i za korištenje na malim površinama. Doziranje uz pomoć čepa - 3 čepa u 1 l vode. Sredstvo je preporučljivo koistiti prije pojave štetnika. Pripremljenim sredstvom prskati mlade biljke i ponoviti tijekom rasta. U slučaju veće zaraze ili oštećenja biljaka povećati dozu na 500 ml na 10 l vode ili 50 ml na 1 l vode te ponoviti postupak nakon nekoliko dana. Sredstvo djeluje kroz dulje vrijeme i u uvjetima većih padalina te se može koristiti više puta kroz godinu. Primjenom agrokemikalija učinak ovog sredstva se poništava! Sredstvo se ne koristi 10 dana prije ili nakon uporabe agrokemikalija.

Tehničke sigurnosne mjere: aktivni sastojci nisu opasni za ljude i okoliš. Držati dalje od djece. Čuvati zatvoreno, u suhoj prostoriji u originalnoj ambalaži.

Karenca ne postoji.

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Plastična bočica
Kratak opis

HOMEOGARDEN-JAČANJE VRTNIH PLODOVA homeopatski proizvod 750 ml, homeopatsko sredstvo za miješanje.

Kataloški broj 50830247
Težina 0,75 kg
Brand Homeo garden
Zemlja porijekla Slovenija