HOMEOGARDEN-ŠTETOČINE STOP homeopatski proizvod 750 ml

0,00 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

0,00 kn
Opis

Opis

HOMEOGARDEN-ŠTETOČINE STOP homeopatski proizvod 750 ml.

Homeopatsko sredstvo za miješanje. Sredstvo nije FFS.

SADRŽAJ: Koncentrat KOMPLEKS " - od dijelova prirodnih neprijatelja štetnih insekata, pripremnljen prema homeopatskoj metodi pojačanja C 15. Sigurno za okolinu, ljude i životinje , inteligentno i s protustresnim učinkom.

DJELOVANJE: NA PRIRODAN NAČIN JAČA BILJKE I POVEĆAVA OTPORNOST BILJAKA PROTIV NAMETNIKA KAO ŠTO SU UŠI, TRIPS, BUHAČI, STJENICE, I DRUGE ŠTETOČINE.

UPOTREBA: Sredstvo s emože koristiti na svim vrstama biljaka, kao mšto su povrće, voće, ukrasno bilje i travnate površine.

DOZIRANJE: 250 ml sredstva na 10 l vode za 50-100 m² ili 25 ml u 1 l vode za zalijevanje biljaka u posudama i za korištenje na malim površinama. Doziranje uz pomoć čepa - 3 čepa u 1 l vode. Sredstvo je preporučljivo koistiti prije pojave štetnika. Pripremljenim sredstvom prskati mlade biljke i ponoviti tijekom rasta. U slučaju veće zaraze ili oštećenja biljaka povećati dozu na 500 ml na 10 l vode ili 50 ml na 1 l vode te ponoviti postupak nakon nekoliko dana. Sredstvo djeluje kroz dulje vrijeme i u uvjetima većih padalina te se može koristiti više puta kroz godinu. Primjenom agrokemikalija učinak ovog sredstva se poništava! Sredstvo s ene koristi 10 dana prije ili nakon uporabe agrokemikalija.

Tehničke sigurnosne mjere: aktivni sastojci nisu opasni za ljude i okoliš. Držati dalje od djece. Čuvati zatvoreno, u suhoj prostoriji u originalnoj ambalaži.

Karenca ne postoji.

Eko proizvod Za organsku poljoprivredu i vrtlarenje
Pakiranje Plastična bočica
Kratak opis

HOMEOGARDEN-ŠTETOČINE STOP homeopatski proizvod 750 ml, homeopatsko sredstvo za miješanje.

Kataloški broj 50820196
Težina 0,75 kg
Brand Homeo garden
Zemlja porijekla Slovenija