JBL PONDOXI SET za aerizaciju i opskrbu jezerca kisikom

174,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

174,90 kn
Opis

Opis

JBL PONDOXI SET za aerizaciju i opskrbu jezerca kisikom.

Sadrži: • Zračnu pumpu visoke protočnosti (200 l/h) • 10 m zračnog crijeva • Okrugli porozni kamen, promjera 40 mm • Plutaču s držačem zračnog crijeva JBL.

PondOxi Set osigurava sigurno ozračivanje i stalnu opskrbu kisikom vrtnog jezera tijekom cijele godine. Dodatno ozračivanje s JBL PondOxi Setom osigurava dodatnu zaštitu protiv opasno niskog nivoa kisika tijekom zimskih mjeseci, ali i tijekom ljetnih mjeseci kada je temperatura vode vrlo visoka. Zahvaljujući praktičnoj plutači, porozni kamen (difuzor) se može pozicionirati na bilo koju poziciju u vrtnom jezeru i na bilo kojoj dubini. POSTAVLJANJE: postavite zračnu pumpu na suho mjesto (npr. u hlad) maksimalne udaljenosti 10 m od vrtnog jezera. Spojite dijelove zračne pumpe i poroznog kamena sa zračnim crijevom. Postavite zračno crijevo kroz plutajući držač proznog kamena, gurnite i povucite, pomičući porozni kamen po vrtnom jezeru kako bi pronašli idealnu poziciju i dubinu za njegovu poziciju. Spojite zračnu pumpu na izvor električne energije. Možda će biti potrebno dodatno osigurati plutaču kako se ne bi pomicala tijekom rada poroznog kamena (difuzora). JBL SAVJET: Tijekom zime porozni kamen (difuzer) ne bi trebalo postaviti dublje od 30 cm ispod površine vode, jer je moguće da se toplija voda iz dubine dodatno tjera na površinu, što hladi jezero i može uzrokovati pomor ribe u vrtnom jezeru. Preporučujemo korištenje JBL PondOxi Set s bilo kojim dozvoljenim sredstvom protiv smrzavanja vode u jezerima.Tako će se spriječiti prebrzo zaleđivanje jezera. Tijekom ljeta također preporučujemo da ne uranjate zračni kamen (difuzor) dublje od 30 cm, jer tako osiguravate optimalnu pokretljivost površine vode s maksimalnom opskrbom zraka. Sigurnosne upute za opremu: JBL oprema proizvodi se od materijala koji su prikladni za odgovarajuću svrhu i koji su nam na najbolji način i znanje neopasni.

JBL opremu koristite samo za svrhu za koju se ona koristi islijedite opće upute i pravila koja se odnose na rukovanjeo premom ili malim dijelovima. To uključuje sprečavanje djece od gutanja predmeta, ne dopuštajući djeci da se igraju s plastičnim vrećama (opasnost od gušenja) i slično.

Pakiranje Kutija
Kratak opis

JBL PONDOXI SET za aerizaciju i opskrbu jezerca kisikom.

Kataloški broj 50620983
Težina 0,80 kg
Brand JBL
Zemlja porijekla Njemačka