Korisnička podrška

 KORISNIČKA PODRŠKA

 

Na našim web stranicama www.grama-trgovina.com i www.djecjaigralista.hr možete dobiti informacije o proizvodima koje prodajemo putem web trgovine. Korištenjem kontakt formi ili pozivom na odgovarajući telefonski broj, možete dobiti detaljnije informacije o proizvodima.

Možete se informirati o našim akcijama i promotivnim prodajama, registrirati se na naš newsletter i obratiti se za pomoć našem stručnom osoblju koje Vam stoji na raspolaganju putem elektroničke pošte. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko naiđete na bilo kakve tehničkih poteškoće, ili primijetite bilo kakvu pogrešku u informacijama o proizvodu (opis, boja, cijena i slično), molimo Vas da se bez ustručavanja javite našem administratoru web trgovine putem elektroničke pošte.

Stručno osoblje Web trgovine Gra-ma Čakovec udružit će snage da Vam pomogne i savjetom u izboru najboljih proizvoda prema Vašim potrebama te Vas podučiti kako stručno koristiti kupljeni proizvod.

Molimo Vas da svakako proučite Uvjete prodaje objavljene na navedenim web stranicama. Sva tamo sadržana pravna pravila sastavni su dio ugovora o kupnji zaključenog putem web trgovine. Molimo da pažljivo pročitate i ostala pravila kao npr. Izjava o svojstvima drva (dostupna nakon što se „otvori“ bilo koji artikl iz grupe dječjih igrališta) i Opće sigurnosne upute (dostupne na dnu naslovne stranice web trgovine) jer su ona sastavni dio ugovora o kupnji.

Sjedište naše web trgovine je u Čakovcu (poštanski broj 40 000, REPUBLIKA HRVATSKA), Zrinsko-Frankopanska 15.

Web trgovina Gra-ma Čakovec je samostalna organizacijska jedinica i posluje odvojeno od poslovanja maloprodaje i veleprodaje koja posluje pod nazivom Gra-ma trgovine Čakovec. Web trgovina zaprima narudžbe i potvrđuje iste svaki dan, od 00 do 24 sata. Otprema pošiljaka i njihova dostava obavlja se samo radnim danima - od ponedjeljka do petka, osim subotom, nedjeljom, blagdanima i neradnim danima u RH.

Želimo Vam ugodnu kupovinu!

 

U Čakovcu, 20.05.2022. (zadnja izmjena)

Tvornica stočne hrane d.d. Čakovec