Korisnička podrška

 

Na našim web stranicama www.grama.com.hr, www.grama-trgovina.com i www.djecjaigralista.hr možete dobiti informacije o svim proizvodima koje prodajemo, pročitati savjet o korištenju proizvoda ili kupovini, sudjelovati u raspravi, davati prijedloge, ali i zatražiti savjet naših stručnjaka.

 

Možete se informirati o našim akcijama i promotivnim prodajama, pregledati katalog, registrirati se na naš newsletter i obratiti se za pomoć našem stručnom osoblju koje Vam stoji na raspolaganju putem e-maila. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

 

Ukoliko naiđete na bilo kakve tehničkih poteškoće, ili primijetite bilo kakvu pogrešku u informacijama o artiklu (opis, boja, cijena i slično) molimo Vas da se bez ustručavanja javite našem webshop administratoru putem e-maila.

 

Stručno osoblje  Prodajnog centra Gra-ma udružit će snage da Vam pomogne i savjetom u izboru najboljih artikala prema Vašim potrebama  te Vas podučiti kako stručno koristiti kupljenu robu.

 

Molimo Vas da svakako proučite uvjete kupnje odnosno prodaje objavljene na navedenim web stranicama. Sva tamo sadržana pravna pravila sastavni su dio ugovora o kupnji robe putem webshop-a.

 

Sjedište naše trgovine je u Čakovcu (poštanski broj 40 000, REPUBLIKA HRVATSKA), Zrinsko-Frankopanska 15.

 

Trgovina (prodajni centar) radi svaki radni dan od ponedjeljka do subote prema objavljenom radnom vremenu. Nedjeljom i blagdanom ne radimo. Web trgovina radi svaki dan - 24 sata, no uvažavajući objektivne okolnosti, naše će Vam se osoblje javiti u najkraćem mogućem vremenu. Dostava se vrši od ponedjeljka do petka, a iznimno na zahtjev kupca i vikendom, ali tada vrijedi posebna tarifa dostave.

 

Želimo Vam ugodnu kupovinu!