Ljepljiva traka za zaštitu drveta BIO

33,00 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

33,00 kn
Opis

Opis

Ljepljiva traka za zaštitu drveta BIO PLANTELLA .

Prednosti: Učinkovitu zaštitu biljaka od štetnika omogućava: jako i brzo ljepljivo entomološko ljepilo koje nije štetno biljke i na koje se uhvate i vrlo lagani štetnici, širina 5 cm omogućava pouzdanu nemogućnost prolaska svakom štetniku, duga postojanost (i nekoliko mjeseci) zbog visoke otpornosti na promjene temperature i vlage – ljepilo je postojano i na višim temperaturama (iznad 20 stupnjeva celzija), obostranom ljepljivošći čime je omogućeno jednostavno i brzo postavljanje. Ljepljiva traka s izvanredno jakim i postojanim entomološkim ljepilom bez kemijskih aktivnih tvari primjerene širine 5 cm omogućava nepremostivu prirodnu prepreku za gusjenice malog mrazovca, grba korak, gusjenice ostalih mrazovaca, lisnim ušima, mravima i ostalim štetnicima koji se penju po deblu da bi prouzročili štetu griženjem ili sisanjem biljke. Nije štetno za biljke.

Način uporabe: Ljepljivu traku jako čvrsto zalijepimo oko debla i grana drveća, ali i oko potpornih kolaca drveća i grmlja. Odstranimo zaštitni papir. Traku koristimo na biljkama tijekom cijele godine i zamijenimo je kada je njegova površina prekrivena štetnicima.

Spremanje: Traku spremamo u originalnoj ambalaži u suhom prostoru, izvan dosega djece i odvojeno od hrane, pića i krmiva, na temperaturi do 35°C.

Zbrinjavanje: Ljepljivu traku i ambalažu zbrinite kao komunalni otpad.

Pakiranje Kutija
Kratak opis Ljepljiva traka za zaštitu drveta BIO PLANTELLA .
Kataloški broj sp_50820067
Težina 0,40 kg
Brand Plantella