O nama

Građevinski i vrtni centar – GRAMA otvoren je početkom 2007. godine. No, tradicija kupnje na ovoj lokaciji datira još od “davne” 1981. godine kada je otvorena “stara GRAMA”, u to vrijeme pravi i prvi prodajni centar u regiji.

GRAMA je profitni centar unutar TVORNICE STOČNE HRANE d.d. Čakovec, koja je u pokretanje poslovanja novog prodajnog centra, osim znatnih financijskih sredstava uložila i cjelokupno svoje znanje, iskustvo i tradiciju dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.

 

 

Osnovna misija GRAME je da ponudom i visokom kvalitetom usluge osvoji i zadrži povjerenje i zadovoljstvo kupaca.

U GRAMI Vas na 10.000 m² suvremeno opremljenog prodajnog prostora, očekuje sve što Vam je potrebno za građenje i opremanje Vašeg doma, radove u vrtu ili polju, brige oko kućnih ljubimaca...: građevinski materijal, keramika, stolarija, različiti alati i pribor, boje i lakovi, hrana i oprema za kućne ljubimce, stočna hrana, bilje, sjeme i sadnice, repromaterijal za poljoprivredu, sve za vrt, sustavi za navodnjavanje te mnoštvo dekorativnih elemenata za Vaš dom i vrt.

Svakog 15. u mjesecu potražite artikle na akciji, pregledajte naš katalog ili jednostavno zatražite informaciju putem telefona ili od našeg osoblja. Obratite nam se i e-mailom putem e-mail forme na našoj web stranici - kontakt

Kao društveno odgovoran i ekološki osvješten poslovni subjekt, GRAMA je 2012. godine pokrenula i projekt "EKO GRAMA". To znači da ćemo našim kupcima nastojati ponuditi što više proizvoda koji udovoljavaju zahtjevima i standardima za ekološku proizvodnju - ili su proizvedeni na takav način ili služe za takvu proizvodnju.

Od 2013. godine u GRAMI možete kupovati i putem web trgovine.

Zahvaljujući našem iskustvu, spoznali smo da u ostvarenju naših ciljeva nije dovoljno samo ponuditi kvalitetne proizvode, poštivati standarde kvalitete i štititi okoliš, već da moramo biti u stanju svakome biti podrška i sa svakim našim kupcem ili posjetiteljem podijeliti naše znanje i iskustvo. Zato ćemo biti aktuelni na našem portalu www.grama.com.hr koji vam stoji na raspolaganju ne samo u pogledu savjeta, već i za pitanja i sugestije.

 

 

Poštovani kupci,

kako bi Vaša kupnja bila ugodna te kako bismo izbjegli eventualne nepotrebne nesporazume i neugodne situacije, svakako pregledajte i sadržaj priloga PRAVNE NAPOMENE koji sadrži uvjete i pravila kupnje.

 

ŽELIMO VAM SRETNU KUPNJU!