Prirodno sredstvo za jačanje biljaka BIO Super F-R

41,90 kn

Dostupnost: Na skladištu

41,90 kn
Opis

Opis

Prirodno sredstvo za jačanje biljaka SUPER F-R, BIO PLANTELLA 500 ml.

Prednosti: Jača biljke i učinkovito štiti: sa sojinim lecitinom koji je ključan za izgradnju stanične membrane i tako onemogućava ulazak u nju s učinkovitim sprečavanjem i suzbijanjem biljnih bolesti sa širokim spektrom djelovanja s posve prirodnim sastavom koji nije štetan za okoliš. Prirodni pripravak je odlično sredstvo za jačanje biljaka, koje za učinkovitu zaštitu biljaka preporučamo primijeniti tijekom cijelog razdoblja vegetacije. Sadrži sojin lecitin koji djeluje na dva načina: biljke prehranjuje i stimulira njihov zdrav rast i istovremeno povećava i deblja staničnu membranu biljke. Tako ojačana biljka je vitalna i otporna na vanjske utjecaje, a gljivice ne mogu prodirati u unutrašnjost i širiti infekciju.

Način uporabe: Prije uporabe plastičnu bočicu Bio Plantella Super-F-R dobro protresemo i biljke temeljito poprskamo. Pripravak nema karencu i zato ga možemo koristiti puno puta u sezoni, najbolje u razmaku 7 dana te poslije svake obilnije kiše. Sredstvo ne primjenjujemo za jakog sunčevog svjetla, za najbolji učinak prskamo u večernjim satima.

Zaštita vode: prilikom tretiranja moramo spriječiti onečišćenje vodotokova, bunara, jezera i izvora vode na način da pripravak primijenimo najmanje 20 m od njih.

Pakiranje Plastična boca
Kratak opis Prirodno sredstvo za jačanje biljaka SUPER F-R, BIO PLANTELLA 500 ml.
Kataloški broj 50830020
Težina 0,60 kg
Brand Plantella