SCUDO prirodni stimulator obrane na osnovi bakra (9%) u helatnom obliku, 150 ml

6,63 €

Dostupnost: Na skladištu

6,63 €
Opis

Opis

Prirodni stumulator obrane -tekuće gnojivo na osnovi bakra (9%) u helatnom obliku s biljnim aminokiselinama, 150 ml

SCUDO je tekuće gnojivo na osnovi bakra pomno osmišljeno da: SPRIJEČI POMANJKANJE BAKRA I LIJEČI NEGOV NEDOSTATAK, TE POVEĆA OTPORNOST BILJAKA NA GLJIVIČNE I BAKTERIJSKE BOLESTI.

U SCUDU se bakar nalazi u kelatnom obliku s glukonskom kiselinom i aminokiselinama biljnoga podrijetla. U takvu obliku lako se apsorbira i premješta u unutrašnjosti cijele biljke.

SCUDO, zahvaljujući prisutnosti glukonske kiseline, huminskih kiselina, biljnih aminokiselina, pomaže biljkama da lakše prebrodite stresne situacije nastale zbog disbalansa hranjiva i nepovoljnih uvjeta okoliša (ANTISTRESNO DJELOVANJE).

PRIMJENA

Ponoviti prskanja nakon 10-12 dana ovisno krivulji rasta i razvojne faze biljke.

SCUDO je tekuće gnojivo za primjenu preko lista. Odluka o dozi i načinu primjene donosi se na osnovi ishranjenosti kulture.

MOGUĆNOSTI MIJEŠANJA

SCUDO se može miješati s velikim brojem gnojiva i sredstava za zaštitu bilja koja dolaze na tržište, ali se ne može miješati sa sredstvima koja se ne miješaju s fungicidima na osnovi bakra. U svakom slučaju, preporučuje se prije primjene provjeriti mogućnost miješanja na malom broju biljaka.

Proizvod je podoban za organsku proizvodnju sukladno EC 834/2007, sirovine su isključivo biljnog porijekla, okolišu prijateljski, bez štetnih ostataka ili ratarskih ostataka, ne sarži otpad, mulj, kompost, digestate i nusproizvode iz štavionica kože.

BEZ KARENCE!

PROIZVOD NA ECOCERT LISTI.

 

GHS09 - Opasnost za vodeni okoliš

GHS07 - Opasnost za zdravlje (akutna toksičnost 4. kategorija, nadražujuće za kožu 2. kategorija, nadražujuće za oko 2. kategorija, preosjetljivost kože 1. kategorija, toksičnost za ciljani organ 3. kategorija, nadraživanje dišnog sustava, narkotički efekti)

Save

Eko proizvod Ecocert certifikat
Pakiranje 0,125 litara boca
Kratak opis

SCUDO prirodni stimulator obrane (tekuće gnojivo) na osnovi bakra (9%)u helatnom obliku s biljnim aminokiselinama, 150 ml.

BEZ KARENCE!

NA ECOCERT LISTI.

Kataloški broj 50830283
Težina 0,20 kg
Brand Italpollina
Zemlja porijekla Italija