SCUDO prirodni stimulator obrane na osnovi bakra (9%) u helatnom obliku

26,85 €

Dostupnost: Na skladištu

26,85 €
Opis

Opis

Prirodni stumulator obrane -tekuće gnojivo na osnovi bakra (9%) u helatnom obliku s biljnim aminokiselinama

SCUDO je tekuće gnojivo na osnovi bakra pomno osmišljeno da: SPRIJEČI POMANJKANJE BAKRA I LIJEČI NEGOV NEDOSTATAK, TE POVEĆA OTPORNOST BILJAKA NA GLJIVIČNE I BAKTERIJSKE BOLESTI.

U SCUDU se bakar nalazi u kelatnom obliku s glukonskom kiselinom i aminokiselinama biljnoga podrijetla. U takvu obliku lako se apsorbira i premješta u unutrašnjosti cijele biljke.

SCUDO, zahvaljujući prisutnosti glukonske kiseline, huminskih kiselina, biljnih aminokiselina, pomaže biljkama da lakše prebrodite stresne situacije nastale zbog disbalansa hranjiva i nepovoljnih uvjeta okoliša (ANTISTRESNO DJELOVANJE).

PRIMJENA

Ponoviti prskanja nakon 10-12 dana ovisno krivulji rasta i razvojne faze biljke.

SCUDO je tekuće gnojivo za primjenu preko lista. Odluka o dozi i načinu primjene donosi se na osnovi ishranjenosti kulture.

MOGUĆNOSTI MIJEŠANJA

SCUDO se može miješati s velikim brojem gnojiva i sredstava za zaštitu bilja koja dolaze na tržište, ali se ne može miješati sa sredstvima koja se ne miješaju s fungicidima na osnovi bakra. U svakom slučaju, preporučuje se prije primjene provjeriti mogućnost miješanja na malom broju biljaka.

Proizvod je podoban za organsku proizvodnju sukladno EC 834/2007, sirovine su isključivo biljnog porijekla, okolišu prijateljski, bez štetnih ostataka ili ratarskih ostataka, ne sarži otpad, mulj, kompost, digestate i nusproizvode iz štavionica kože.

BEZ KARENCE!

PROIZVOD NA ECOCERT LISTI.

 

GHS09 - Opasnost za vodeni okoliš.

GHS07 - Opasnost za dravlje (akutna toksičnost 4. kategorija, nadražujuće za kožu 2. kategorija, nadražujuće za oko 2 kategorija, preosjetljivost kože 1 kategorija, toksičnost za ciljani organ - 3. kategorija opasnosti, nadraživanje dišnog sustava, narkotički efekti)

Eko proizvod Ecocert certifikat
Pakiranje 1/1 litara boca
Kratak opis

SCUDO prirodni stimulator obrane (tekuće gnojivo) na osnovi bakra (9%)u helatnom obliku s biljnim aminokiselinama.

BEZ KARENCE!

NA ECOCERT LISTI.

Kataloški broj 50830150
Težina 1,30 kg
Zemlja porijekla Italija