TRAINER biostimulant za folijarnu primjenu, 1 l

13,13 €

Dostupnost: Na skladištu

13,13 €
Opis

Opis

TRAINER je inovativan biostimulant za folijarnu primjenu. Djeluje snažno na razvoj i rast biljke, pomažući u prevladavanju klimatskih stresnih situacija zahvaljujući kombinaciji organskog dušika i peptida 100% biljnog porijekla.

Trainer se brzo aporbira preko lista i premješta po biljnim tkivima tako da su učinci vildljivi unutar nekoliko sati.

ANTISTRESNO djelovanje: pomaže biljci tijekom bilo kojeg stresa (prekomjerne vrućine, hladnoće, suše, pri slaboj svjetlosti....).

BIOSTIMULIRAJUĆE djelovanje: poboljšava rast biljaka i podržava ga tijekom najosjetljivije faze (stvaranej i rast plodova, vegetativni rast).

NUTRITIVNO djelovanje: idealna je dopuna tradicionalnoj gnojidbi u cilju psotizanja visokih prinosa i kvalitete.

PREDNOSTI korištenja Trainera:

- podržava rast i razvoj

- bolja tolerancija na abiotske stresove

- optimizacija prehrane i fotosinteze

- povećanje prinosa i kvalitete

- bolja apsorpcija nutritivnih elemenata

- optimiacija stvrdnjavanja plodova

- poboljana kalibracija i homogenost plodova.

Trainer je dobiven u inovativnom psotupku (LISIVEG) enzimatskom hidrolizom biljnih bjelančevina (dakle, NE kemisjikm psotupkom djelovanjem štetnih kemikalija i NE od sirovine životinjskog porijekla!). Takav postupak omogućava dobivanje PEPTIDA koji imaju značajan, siguran  i prirodni učinak biostimulanta. Učinak peptida je kontinuiran i stabilan.

SASTAV i ostali podaci:

- organski N 5% 

- otrganski C 19%

- biljni peptidi 31%

- pH 4

- specifična težina 1,24 kg/L

KORIŠTENJE I DOZE: 

Sve doze su preporuka u standardnim uvjetima, a mogu se prilagoditi stanju usjeva i zahtjevima. Preporuča se aplikacija u hladnije doba dana (večer ili rano jutro). Proizvod se može miješati s najčešćim fitosanitarnim proizvodima i gnojivima. Prije uporabe preporuča se ispitati kompatibilnost na manjoj površini.

Doza: 3-5 l/ha. 

Karakteristika: tekuće gnojivo za folijarnu primjenu.

Na listama za organsku pokjoprivredu: OMRI LISTED, ECOCERT INPUT, CDFA. Dozvoljen u organskoj poljoprivredi sukladno EC REG. 834/2007.

Količina teških metala nalazi se ispod mksimalno dozvoljenih koncentracija (MDK) propisanih Pravilnikom o zaštiti poljoprivrednog zemljišta od onečišćenja (NN 09/2014). Analitički bronj 3173661, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski gakultet, Zavod za ishranu bilja.

Proizvođač Italpollina spa (Hello-Nature), Italija.

 

 

Eko proizvod Omri certifikat
Pakiranje boca 1 l
Kratak opis

TRAINER je inovativan biostimulant za folijarnu primjenu, iznimno učinkovit s antistresnim, biostumulativnim i nutritivnim učinkom.

Kataloški broj 50830165
Težina 1,30 kg
Zemlja porijekla Italija