Uvjeti korištenja

UVOD

 

PODACI O TRGOVCU: Prodavatelj robe (trgovac) ponuđene na ovim stranicama je TVORNICA STOČNE HRANE d.d. Čakovec, Dr. Ivana Novaka 11, REPUBLIKA HRVATSKA, OIB: 47782362413, registrirana kod Trgovačkog suda u Varaždinu, br. Tt-01/645/3 putem svoje Web trgovine „GRA-MA“ „Gra-ma“ Čakovec, Zrinsko-Frankopanska 15.

Kupac (potrošač) je posjetitelj internetske trgovine koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe, pošalje ga prodavatelju te plati naručenu robu. Potrošač je svaka fizička osoba koja je zaključila ugovor o kupnji ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti.

 

PRAVNI ODNOSI

Na pravne odnose između trgovca i potrošača (ugovorne obveze iz i u svezi s potrošačkim ugovorima) odnose se uvjeti objavljeni pod Uvjeti prodaje koji su objavljeni i besplatno dostupni na web stranicama www.grama-trgovina.com i www.djecjaigralista.hr. Na pravne odnose između trgovca i potrošača odnose se i Izjava o svojstvima drva (pristup preko proizvoda dječjih igrališta) i Opće sigurnosne upute (pristup preko poveznice na dnu naslovne stranice web trgovine) te su ta pravila sastavni dio ugovora o kupnji.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Uslugama web trgovine mogu se koristiti svi građani na teritoriju Republike Hrvatske pod jednakim uvjetima.

Isporuka se obavlja samo na teritoriju Republike Hrvatske.

 

KONTAKT

Kontakti (opće naravi) s trgovcem mogu se ostvariti preko naznačene e-mail adrese kontakt i objavljenih brojeva telefona i telefaksa. Na isti način prodavatelju se dostavljaju i prigovori.

 

U Čakovcu, 20.05. 2022. (zadnja izmjena)

Tvornica stočne hrane d.d. Čakovec