Uvjeti korištenja

 

PODACI O DAVATELJU USLUGA

Prodavatelj robe (davatelj usluga) ponuđene na ovim stranicama je TVORNICA STOČNE HRANE d.d. Čakovec, Dr. Ivana Novaka 11, REPUBLIKA HRVATSKA, OIB: 47782362413, registrirana kod Trgovačkog suda u Varaždinu, br. Tt-01/645/3 putem svojeg Prodajnog centra „Gra-ma“ Čakovec, Zrinsko-Frankopanska 15.

Kupac (potrošač) je posjetitelj internetske trgovine koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe, pošalje ga prodavatelju te plati naručenu robu.

 

PRAVNI ODNOSI

Na pravne odnose između prodavatelja i kupca (ugovorne obveze iz i u svezi s potrošačkim ugovorima) odnose se uvjeti objavljeni pod Uvjeti prodaje koji su objavljeni i besplatno dostupni na web starnicama (ww.grama-trgovina.com; www.djecjaigralista.hr i www.tobogan.hr).

 

UVJETI KORIŠTENJA

Uslugama web trgovine mogu se koristiti svi građani na teritoriju republike Hrvatske pod jednakim uvjetima.

Isporukla se obavlja samo na teritoriju Republike Hrvatske.

 

IZMJENE I DOPUNE PRAVILA

Tvornica stočne hrane d.d. ima pravo u svako vrijeme mijenjati ova i druga pravila poslovanja. Izmjene će se objaviti na web stranicama PC Gra-ma Čakovec i vrijede od trenutka objave.

 

KONTAKT I PRIGOVORI

Kontakti (opće naravi) s prodavateljem mogu se ostvariti preko naznačene e-mail adrese kontakt i objavljenih brojeva telefona i telefaksa. Na isti način prodavatelju se dostavljaju i prigovori, detaljnije na pravne napomene.

 

SUDSKA NADLEŽNOST U SLUČAJU SPORA

Za slučaj spora kupac prihvaća nadležnost suda prema mjestu sjedišta trgovca.

 

U Čakovcu, 09. kolovoza 2017. (zadnja izmjena)

Tvornica stočne hrane d.d. Čakovec