BIO Balzam za lišće

18,90 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

18,90 kn
Opis

Opis

BIO balzam za lišće PLANTELLA za zaštitu i čišćenje sobnog i balkonskog lišća, vraća lišću zdrav i prirodan sjaj. Prijatnog mirisa i ne kapa.

Prednosti: Sredstvo omogućava biljkama zdrav izgled i visoki sjaj: otvaranjem lisnih pora čišćenjem lisne površine sprječavanjem nakupljanja prašine i nečistoće uklanjanjem mrlja od vapnenca Prirodni balzam za lišće na osnovi ulja čisti i širi lisne pore te sprečava od naslaga i prašine na biljkama s glatkim listovima čime im omogućuje da lakše dišu. Čistim i zdravim listovima vraća prirodan sjaj i zdrav izgled. Nema neugodan miris i ne kaplje.

Pakiranje: 200 ml

Način uporabe: Listove biljaka s glatkim listovima najprije obrišite mekanom vlažnom krpom. Gornju stranu listova poprksajte s udaljenosti od 30 cm. Ne koristite prevelike količine balzama - ne smije kapati s listova. Prskanje ponovite nakon 2 tjedna. Balzam ne koristite na biljkama s dlakavim listovima ili na biljkama koje su duže vrijeme bile izložene sunčevim zrakama. Spremanje: Balzam za lišće spremamo dobro zatvoren u suhom i prozračnom prostoru izvan dosega djece. Bočica je pod tlakom i zato je zaštitite i ne izlažite visokim temperaturama, višima od 50°C. Ne bušte je i ne palite ni kada je prazna. 

Ne prskati nad otvorenim plamenom ili drugom izvoru paljenja. Ne pušiti. Čuvati izvan dohvata djece. Rabiti samo na otvorenom ili dobro prozračenom prostoru.

Vrlo lako zapaljiv aerosol.

Sastav: mineralno ulje. 

Rok uporabe i br. šarže: Na ambalaži.

 

Pakiranje Metalna boca 200 ml
Kratak opis

BIO balzam za lišće PLANTELLA za zaštitu i čišćenje sobnog i balkonskog lišća, vraća lišću zdrav i prirodan sjaj. Prijatnog mirisa i i ne kapa. Balzam u metalnoj boci - sprej - 200 ml.

Kataloški broj 50410769
Težina 0,27 kg
Brand Plantella
Zemlja porijekla Italija